După amenzi, vine și sondajul! Ce spun oamenii despre interzicerea parcării pe Martirilor

59

Interzicerea parcării pe Calea Martirilor a iscat multe controverse. Șoferii sunt nemulțumii că nu mai au unde să își lase mașinile. Dacă încearcă să parcheze între blocuri apar discuții cu riveranii, care revendică locurile de staționare. După aproape o săptămână de la instituirea restricției, primarul Timișoarei face sondaj pe Facebook să vadă ce cred oamenii, dacă măsura e bună sau nu.

„Începând de luni, o nouă arteră importantă „s-a lărgit” la 4 benzi! Am interzis staționarea mașinilor pe timpul zilei pe tronsonul Bd Liviu Rebreanu – Bd Mareșal Averescu, astfel încât să punem în valoare noile amenajări de pe celelalte tronsoane ale acestei străzi, până la granița cu comuna Giroc. Știm că măsura e impopulară în fața locuitorilor din zonă, dar noi o considerăm benefică pentru zeci de mii de oameni zilnic”, scrie primarul.

Imediat au apărut și comentariile. Deși oamenii recunosc că se circulă mai bine pe șosea, aceștia spun că ar fi trebuit amenajate parcări înainte de a interzice acest lucru pe Martirilor.

„Doar nu ați vrea să voteze lumea că nu e o idee bună…întrebați mai bine: „e normal să tai parcarea la câteva sute de oameni fără sa le oferi o alternativă în schimb? Ne vom pune mașinile în porumb …”, a scris un șofer.

„Eu susțin, dar înainte trebuia găsit loc unde să parcheze săracii oameni. Parcă s-a început cam invers treaba asta. Nimeni nu parca de drag…ci cam de nevoie acolo”, este părerea altuia.

„Măsura ar fi fost perfectă, dacă înainte de interzicerea staționării s-ar fi amenajat parcări…” mai scrie un timișorean.

Sondajul se încheie peste 6 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ