Dumbrăvițenii se pregătesc deja de Festivalul Tocăniței, ediția a VII-a

129

Primăria Comunei Dumbrăvița împreună cu Consiliul Local Dumbrăvița, organizează sâmbătă 20 iulieFestivalul Tocăniței – ediția a VII-a, care se va desfășura în Centrul Civic, pe străzile Kós Károly și Gheorghe Doja. Organizatorii anunță că focurile se vor aprinde deja la ora 15, și este de preconizat ca bucătarii de ocazie să-și finalizeze delicioasele tocănițe în jurul orei 18-20, când va avea loc jurizarea preparatelor. Ca în fiecare an, la festival și concursul de gătit se vor întrece atât concurenți din țară, cât și din Serbia și Ungaria.

Cei care doresc să se înscrie la competiția gastronomică din cadrul Festivalului Tocăniței o pot face, completând o cerere pe care o vor depune la registratura Primăriei Dumbrăvița. Data limită este vineri, 19 iulie, ora 14. Nu se va percepe nicio taxă de participare. Organizatorii festivalului pun la dispoziția concurenților în mod gratuit, câte un cort, mobilier outdoor (o masă și două bănci), lemne de foc și un focar pentru ceaun.

Nu va lipsi nici în acest an atracția principală a festivalului, Marele Ceaun de 1000 de litri, în care bucătarii de elită ai Dumbrăviței vor găti o tocăniță specială, care la finalul concursului va fi oferită în mod GRATUIT tuturor participanților.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ