Dumbrăvița a învins ACS Poli, dar Sorin Bălu mai vrea întăriri! Video

272

ACS Dumbrăvița a învins cu scorul de 2:1 pe ACS Poli Timișoara, într-un meci amical disputat pe stadionul Electrica din Timișoara. Partida de sâmbătă a fost ultima pentru alb-violeți înaintea începerii returului din Liga 2, în schimb, dumbrăvițenii mai au de bifat câteva meciuri de verificare, având în vedere că Liga 3 începe abia în luna martie.

Prima repriza a fost săracă în ocazii, fotbaliștii s-au descătușat abia în al doilea mitan, după ce ambii antrenori au efectuat mai multe schimbări. Deschiderea scorului a venit însă de la un jucător care a rămas în teren: în minutul 73 Albert Voinea a fructificat cu sânge rece o acțiune proprie purtată pe flancul stâng. După cinci minute de joc, oaspeții au majorat scorul la 2:0: Răzvan Rus l-a învins pe Cristian Avram cu un șut din interiorul careului. Golul de onoare a fost marcat de Poli în minutul 82, prin Eugen Sidorenco.

După ce au rezolvat mult așteptatul transfer al lui Mădălin Smaranda, se pare că cei din conducerea Dumbrăviței mai vor un jucător de la ACS Poli. Cel mai probabil Octavian Drăghici, atacantul în vârstă de 33 de ani va veni să ajute trupa de pe Behela în lupta pentru promovare!

ACS Poli a început partida în formula Began – Bilomba, Bilia, Ghidurea, Ferdinand – Dinu, Pop – Stere, Chemin, Bîrnoi – Diarra. După primele 45 de minute antrenorul principal Valeriu Răchită a trimis în teren formula Avram – Țîgîrlaș, Paramatti, Uyi, Olteanu – Munteanu, Calugher – Golda, Rogoveanu, Oprea – Sidorenco.

ACS Dumbrăviţa: Róbert Miklós – Soare, Telescu, Podină, Boancă – Birău, Poparadu, Briciu, Nanu – Voinea, Silaghi. Au mai jucat: Udrea, Gălan, Podină, Ștefan, Stancu, Rus, Bîrză. Antrenor principal: Sorin Bălu. Pe bancă: Árpád Miklós – Jinga.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.