Dumbrăviţa a dansat în acest wekend-video

205

Sala Polivalentă din Dumbrăviţa a fost din nou gazdă, la acest sfârşit de săptămână, a concursului internaţional de dans sportiv Timişoara Open Championship, ajuns la editia a VI-a, parte din Festivalul Internaţional de Dans Timişoara. Dansul sportiv este celebrat, astfel, prin una dintre cele mai mari competiţii ale României.

Concursul a aliniat la start sute de dansatori şi zeci de oficiali români şi internaţionali. Gazdele au fost foarte  generoase, atât pentru participanţi cât şi pentru spectatori. Surprizele plăcute au fost prezente pe tot parcursul competiţiei. Cuvântul de începere a aparţinut primarului comunei Dumbrăviţa, Victor Malac.

La competiţia, ce s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, au concurat atât perechi de copii, cât şi de adulţi din 23 de ţări. Totodată, participanții înscriși în concurs au reprezentat 61 de cluburi de dans sportiv din întreaga ţară.

Sala polivalentă din Dumbrăviţa şi-a făcut deja un nume prin ceea ce se organizează, fiind cu mult mai cunoscută şi apreciată decât multe săli din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ