Salarii de până la 1500 de euro pentru joburile disponibile la târgul Angajatori de TOP din Timișoara

564

Vineri, 13 octombrie, și sâmbătă, 14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, are loc târgul de carieră Angajatori de TOP. Cele 3.000 de oportunităţi de carieră sunt remunerate de angajatori cu salarii începând de la 300-400 de euro și care pot ajunge la peste 1500 de euro. Companiile oferă o diversitate de oportunităţi de carieră pentru candidați, indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate.

Salarile oferite de cele 80 de companii oscilează în funcţie de nivelul de experienţă. Cerinţele jobului, industria în care activează angajatorul și departamentul în care este deschis jobul sunt aspecte care pot influența nivelul salarial oferit de angajator. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 de euro, iar pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 de euro. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-1000 de euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia atinge nivelul de peste 1500 de euro.

Companiile oferă şi o serie de beneficii non-salariale, pe lângă oferta salarială. Majoritatea companiilor oferă între 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii, iar printre cele mai frecvente se numără: tichete de masă, asigurări medicale, bonus de performanța, prime de Paște/ Crăciun, zile suplimentare de concediu de odihnă, abonament la sala fitness/ sport/ aerobic.

Oferta companiilor este variată și din punct de vedere geografic. Pe lângă pozițiile deschise în Timișoara, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare, în oraşe precum: București, Iași, Cluj-Napoca, Arad, Pitești, Ploiești, Arad, Oradea și Deva. Pentru joburile care presupun relocarea candidaților, companiile oferă o serie de avantaje precum: bonus oferit pentru relocare, decontarea transportului, acoperirea costurilor cu locuința sau chiar asigurarea unei locuințe de serviciu pe o perioadă determinată.

Indiferent de specializare, cei care sunt în căutarea unui job, au acces la o varietate de opțiuni de angajare. În cadrul evenimentului vor fi disponibile poziții pentru aproape toate specializările și nivelurile de experiență. Joburile oferite de companii sunt în departamente precum: IT&C, Inginerie, Vânzări, Marketing, Achiziții-Logistică-Aprovizionare, Controlul calității, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane. Șansele de a obține un job în urma participări la eveniment sunt foarte mari, peste 80% dintre companiile prezente la edițiile anterioare Angajatori de TOP Timișoara au spus că, în urma evenimentului au avansat discuții în vederea recrutării și au angajat candidați care au aplicat și cu care au intrat în contact pentru prima oară la târg.

Pe lângă oportunitățile de carieră, în cadrul evenimentului vor avea loc zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea profesională și personală, precum și conferințe TechTalks pentru pasionații de tehnologie. Ediția aceasta, evenimentul din Timișoara aduce un concept TechTalks extins, unde candidații pot alege conferința internațională care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotică etc. Pe lângă aceasta, în cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucători din industria IT&C făcând referire la arii precum: Software Development, Telecomunicații, Embedded Software, IT Support sau Consultanță în IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.