Drumul Național 68A, „coșmarul” șoferilor. Mulți s-au ales cu jante îndoite şi cauciucuri tăiate

102

Zeci de şoferi care au avut ghinionul să circule pe Drumul Național 68 A, înte Coșava și Coșevița, judeţul Timiş, şi-au distrus maşinile în doar câteva ore. Oamenii s-au trezit cu pneurile tăiate şi jantele îndoite în gropile apărute în asfalt, în ultimele zile.

Pe tronsonul Coșava – Coșevița, în zona unde, pe o lungime de 13 kilometri, autostrada Timișoara – Deva este întreruptă au apărut adevarate cratere, în urma ninsorilor din ultima perioadă. De altfel, acest lucru se întâmplă an de an, în această perioadă.

„Aseară, în jurul orei 23.00, mă deplasam dinspre Deva spre Arad, un drum pe care îl cunosc foarte bine şi care, în mod normal, ar trebui să dureze cel mult de 2 ore. Acest drum, pentru mine a durat peste 7 ore, plus o gaură în portofel de peste 3.000 lei, pe care o voi suporta eu, cel mai probabil (tractat maşina, reparat daune, etc.). Mai exact, între localităţile Coșevița si Coşava, în ultimele zile au apărut atâtea gropi încât drumul este de nerecunoscut şi extrem de periculos”, ne-a scris unul dintre şoferii păgubiţi.

Bărbatul susţine că într-una dintre aceste gropi a dat şi el cu maşina. S-a ales cu două roţi distruse complet, plus alte daune. Porțiunea de drum nu a fost reabilitată complet niciodată, de la darea sa în folosință, din anii `70.

LĂSAȚI UN MESAJ