Drumarii au ieșit la cârpirea gropilor de pe drumurile naționale. Care este cea mai afectată rută. Foto

311

Temperaturile scăzute şi traficul intens au făcut ca asfaltul să crape pe mai multe drumuri naţionale. De exemplu, drumul naţional 68A, care leagă Lugojul de Deva a intrat deja în reparaţii. Nici nu este de mirare că drumarii trebuie să astupe gropile în plină iarnă, pentru că şoseaua este extrem de tranzitată.

Tronsonul dintre Margina şi Ohaba este cel mai afectat. Acesta este intens folosit de şoferi pentru că autostrada Lugoj – Deva întârzie să fie deschisă.

„Secțiile de Drumuri Naționale Timișoara și Deva au fost pe teren și ieri și astăzi, 24 ianuarie, pentru a executa reparații cu mixtură stocabilă pe DN 68A, între localitățile Margina și Ohaba. Lucrările vor continua și zilele viitoare, în funcție de condițiile meteo”, au transmis reprezentanţii DRDP Timişoara.

Din fotografiile postate de Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara se vede cum muncitorii trebuie să folosească arzătoare pentru a topi asfaltul care intră în craterele apărute pe drum. Aşadar, şoferii trebuie să ştie că în unele zone s-ar putea lovi de restricţii.

LĂSAȚI UN MESAJ