Vrei să faci comerţ în Timişoara? Ai nevoie de un aviz anual

209

Comercianţii din Timişoara îngroaşă rândurile la ghiseurile Primăriei. Asta deoarece, pentru orice activitate comercială, vânzări sau prestări servicii, patronii au nevoie de o viză anuală de la autorităţile locale.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială efectuează verificări pentru a stabili dacă firmele respectă această prevedere. Pentru lipsa vizei anuale, polițiștii locali au întocmit anul trecut un număr de 188 procese verbale de constatare a contravenției în valoare totală de 63.800 lei. Este vorba despre societăți comerciale care au ca obiect de activitate în special comerțul cu amănuntul, dar și saloane de înfrumuseșare, farmacii, firme din domeniul turismului, societăți de alimentație publică precum cafe-baruri”, transmit poliţiştii locali.

Comercianţii au timp până în 28 februarie să obţină avizul necesar desfăşurării activităţii. Cei care nu o fac trebuie să fie vigilenţi, pentru că agenţii Poliţiei Locale fac verificări periodice. În cazul în care este descoperită lipsă avizului, patronul riscă sancțiuni cuprinse între 500 și 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ