Droguri din Olanda, vândute la Timişoara, via Arad

1641
Mai mulţi traficanţi de droguri din Arad au transformat Timişoara în piaţa lor de desfacere. Aceştia aduceau droguri de risc şi mare risc din Olanda şi le vindeau în oraşul de pe Bega. Patru persoane au fost reţinute de DIICOT Arad, vineri, după mai multe percheziţii domiciliare.
Potrivit anchetatorilor, grupul infracţional organiza era compus din 4 membri: CREȚAN MIHAI-ALEXANDRU, MIHAI CĂTĂLIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI şi GĂBOREANU ALEXANDRA-MARIA. Aceştia au fost reţinuţi pentru trafic internațional de droguri de risc și mare risc în formă continuată şi trafic ilicit de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Indivizii au cumpărat, anul trecut, mii de comprimate extasy din Olanda şi le-au vândut la Timişoara. Procurorii îi urmăresc de ceva vreme pe traficanţi şi în anchetă se stipulează că:

„În data de 23.01.2018, în mun.Timișoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI a vândut 50 comprimate ecstasy la prețul de 1750 lei, la tranzacție participând și inculpata GĂBOREANU ALEXANDRA-MARIA. În data de 15.02.2018, în mun.Timișoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI a fost prins în flagrant în timp ce oferea spre comercializare 250 comprimate ecstasy, la prețul de 7500 lei”.

Doi dintre suspecţi au fost percheziţionaţi de mascaţi şi asupra lor au fost găsite 242 de comprimate ecstasy. De asemenea, cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost găsite şi ridicate 4.535 comprimate ecstasy și 202 grame cannabis (masă brută), în valoare de aproximativ 263.850 de lei. În cursul zilei de astăzi, inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.