Robu s-a făcut ,,mititel!” Primarii revoltați din PNL Timiș l-au pus la punct pe ,,fudulul de serviciu” al Timișoarei!

2047
După ce i-a amenințat luni în șir cu excluderea pe câțiva dintre primarii de forță ai PNL din județ, Robu s-a făcut ieri ,,mititel” în fața acestora. Primul ,,șoc” l-a resimțit în plină față din partea organizației de tineret a partidului, care l-a somat, în integrum, să nu îndrăznească să-i dea afară din partid pe cei mai vocali adversari ai săi, primarii Alin Nica și Dănuț Groza.

În fapt, printre cei mai eficienți primari liberali din Timiș, cu suficiente realizări și voturi de-a alungul anilor, în localitățile unde au fost aleși, mandate la rând.

Apoi, potrivit declarației  făcute în exclusivitate de Alin Nica publicatiei noastre, peste două treimi din primarii liberali prezenți la ședința de aseară au sancționat mojicia absolută a lui Robu, care l-a dat afară din ședință pe Viorel Coifan, fost, vreme de opt ani,  președintele al PNL Timiș.

Motivul acestui gest, care trădează un comportament infantil și, deopotrivă, mârlănesc, al primarului Timișoarei, a fost acela că Viorel Coifan nu este membru al Biroului Politic Județean al PNL !

În fine, Robu – amenințat în mod direct și de Vasile Blaga și de Ludovic Orban că-și va pierde postul de șef al organizației PNL Timiș dacă nu se va reconcilia cu primarii liberali din județ, a fost redus la tăcere definitiv, de discursul primarului localității Dudeștii Noi, Alin Nica.

Acesta i-a cerut ,,să înceteze cu politica sa de dezbinare și cu metodele megalomanice de a conduce filiala județeană, altminteri urmând să ducă la un dezastru total PNL Timiș”.

Cât o fi înțeles Robu de pe urma dușului rece administrat de propriii săi colegi cu acest prilej, ramâne de văzut.

Potrivit surselor noastre, se pare că ,,Napoleonul de mucava” al liberalismului local are toate șansele ca – în cazul în care nu se va trezi din visul său de ,,general al armatei moarte” – să fie debarcat din fruntea filialei județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.