Dragnea va fi răpit de omuleți verzi și lipicioși, crede Alina Gorghiu-video

253

Parlamentarul Alina Gorghiu, aflată în teritoriu, în județul nostru, nu pierde ocazia de a face o trecere în revistă a evenimentelor politice din săptămâna trecută. Ca de obicei a făcut o scurtă radiografie a celor întâmplate după așa zisa ,,lovitură de stat” ratată, cum numesc unii mitingul din 10 august.

Gorghiu este convinsă că după evenimentele din 10 august nu pot fi acoperite manevrele oculte, oricâte straturi de minciună ar încerca să spună liderul PSD și „marionetele sale”.

Ca urmare, are un mesaj pentru Liviu Dragnea:

,,…ceea ce s-a întâmplat pe 10 august nu poate fi acoperit de aberația că ar fi fost o lovitură de stat! Să le ia pe Dăncilă și pe Dan și să plece toți 3 din funcțiile pe care le ocupă! După prezența lamentabilă a lui Dragnea, de aseară, am convingerea fermă că aducerea la miting, în piață, a huliganilor, a fost opera premeditată a lui Liviu Dragnea […] Pentru a se lamenta, a se victimiza cum că se dă ditamai lovitura de stat! Eșec! Nu a mers acest scenariu bolnav, trece la a doua poveste!”

Cât despre așa zisa tentativă de asasinat, opinia Alinei Gorghiu este și mai tranșantă. Crede că Dragnea, ca om, ”e defect și ridicol”.
”Cele văzute de o țară întreagă la un post de televiziune denotă fără îndoială un om stăpânit de paranoia specifică liderilor autoritari de prin alte colțuri ale lumii.

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns, pentru că domnul Dragnea nu se reprezintă pe el însuși, ci ocupă o funcție foarte importantă în statul român, este liderul partidului de guvernământ și premierul de facto al României. Din păcate nimeni nu îl poate lua în serios, nimeni nu mai are încredere în delirul său. Îi cer public să facă publică plângerea penală depusă pentru tentativă de omor, la ce unitate de Parchet a făcut-o și când, cer Parchetelor, public, să comunice! Vorbim de omul care conduce România”.

Nu ar mai mira pe nimeni, în opinia parlamentarului liberal, dacă peste o săptămână, președintele PSD va veni într-un platou de televiziune și va povesti cu nonșalanță cum l-au răpit extratereștrii și s-a bătut cu un omuleț verde și lipicios vreo 3 zile până a fugit de pe planeta Pluto.

Un al treilea subiect adus în discuție de Alina Gorghiu, la Timișoara, este prestația lipsită de consistență a premierului Viorica Dăncilă, care nu a organizat de trei săptămâni nici o ședință de Guvern.

Dar, în ciuda acestei lipse de activitate, ar dori să meargă la o ședință CSAT?

Asta denotă, socotește Gorghiu, că de fapt ,,Guvernul Dragnea” nici nu mai funcționează efectiv. Liviu Dragnea a și recunoscut lucrul acesta, dar găsește refugiul tot în mistificări. Ba că ar fi de vină funcționarii din aparatul oficial sau alte entități nenumite. Viorica Dăncilă nu are nici un fel de opinii personale, doar comunică minciunile dictate de Dragnea, în plan extern, și Carmen Dan, în cel intern.

Cu acest prilej, Gorghiu face un apel hotărât către toți miniștri care cred că mai au o reputație profesională de apărat să se retragă imediat din acest Guvern lamentabil.

”Demisia Guvernului PSD – ALDE este doar o formalitate finală care nu mai trebuie amânată. Activitatea este extrem de redusă, mai redusă decât ar fi a unui Guvern interimar. Faptul că România nu poate stăpâni pesta porcină spune totul despre funcționarea acestui Guvern.

Sunt convinsă că până va începe sesiunea Parlamentului opoziția de dreapta va avea pus la punct un mecanism politic de cooperare efectivă, nu vorbesc în acest moment despre alianțe politice, ci despre strategii comune de îndepărtare a PSD de la putere și de câștigare a alegerilor de dreapta”, conchide Alina Gorghiu despre tensiunile actuale din politică românească.

LĂSAȚI UN MESAJ