Dragnea l-a reevaluat pe Grindeanu: ,,Acum e om cu creierul limpede și neagresat”. Video

507

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, că în luna ianuarie vor avea loc discuţii despre ce s-ar putea face „pentru ca actul de guvernare să fie şi mai bun”.

Întrebat la Parlament dacă în ianuarie va fi făcută o evaluare a Guvernului, Dragnea a răspuns: „Nu e vorba neapărat de o evaluare. Nu, n-am discutat asta. Dar vom avea discuţii în ianuarie despre ce am putea face, ce s-ar putea face pentru ca actul de guvernare să fie şi mai bun. Nu există Guvern în lume care să aibă o guvernare perfectă, nu există”.

Potrivit preşedintelui PSD, sunt necesare „flexibilizarea şi fluidizarea circuitului de decizie administrativă” în interiorul Guvernului şi al ministerelor.

„Am acumulat şi noi şi colegii din Guvern informaţii despre ce ar trebui făcut ca lucrurile să funcţioneze mai bine şi mă refer, în primul rând, la flexibilizarea şi fluidizarea circuitului de decizie administrativă în interiorul Guvernului şi în interiorul ministerelor pentru ca de la decizia politică luată până la implementare timpul să fie mai scurt”, a explicat Dragnea.

El a precizat că în continuare sunt „timpi lungi şi multe frâne”. „De exemplu, discutam aseară cu prim-ministrul despre o mare problemă care trebuia să fie o mică problemă. S-a adoptat actul normativ prin care Institutul ‘Cantacuzino’ trece la Ministerul Apărării. Au foarte multe piedici, (…) se pun piedici ca să nu se ia în primire, ceea ce numai în România se poate întâmpla”, a arătat Dragnea.

Totodată, întrebat dacă va avea loc o remaniere în 2018, Dragnea a răspuns: „Nu ştiu”.

Întrebat care este ministrul său favorit, preşedintele PSD a precizat: „Petre Daea este omul pe care îl îndrăgesc foarte mult. E o chestiune reciprocă. E foarte supărat pe mine, pentru că (…) n-am mai reuşit să merg cu el, aşa cum stabilisem, la toate întâlnirile unde mă aşteptau fermierii, dar poate îl împac în 2018”.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a vorbit despre relaţia sa cu fostul premier Sorin Grindeanu, susţinând că în prezent aceasta este „mai bună”.

„Sorin Grindeanu este adevăratul Sorin Grindeanu acum. Este Sorin pe care îl ştiam cu toţii înainte, un om normal, un om nu mai pot să spun de partid, că nu e membru de partid, dar un om cu creierul limpede şi neagresat”, a menţionat Dragnea.

sursă: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ