Dr. Ralf Luchs este noul director al fabricii Continental din Timișoara

279

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente electronice, anunță numirea lui Ralf Luchs în funcția de director al fabricii de componente electronice din Timișoara. El îi urmează în funcție lui Francisco Xavier Pujol, care a ocupat această poziție timp de trei ani.

Dr. Ralf Luchs lucrează în cadrul Continental de aproape 20 ani. El a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe fabrici din Germania, printre care se numără Ingolstat și Nürenberg. Înainte să preia managementul fabricii din Timișoara, dr. Ralf Luchs a ocupat funcția de director de producție start-up al Continental Automotive în Calamba (Filipine).

„Fabrica de componente electronice din Timișoara a cunoscut o evoluție extraordinară de la începerea producției, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unități în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto și furnizăm produsele noastre pentru clienții Continental din întreaga lume. Folosim echipamente și tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicați proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creștere constantă și organică a locației prin adăugarea de noi activități, responsabilități și tehnologii ale viitorului”, a spus dr. Ralf Luchs, managerul fabricii de componente electronice din Timișoara.

Parte a rețelei globale a centrelor de producție a componentelor electronice din concernul Continental, unitatea din Timișoara produce în principal display-uri, unități de control airbag și instrumente de bord. Fabrica are peste 1.300 de angajați și a livrat peste 60 de milioane de componente clienților în cei peste 10 ani de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ