20.1 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Donatorii de sânge primesc tichete de masă în valoare de 280 de lei

Studenții la medicină organizează, la nivel de țară, campania „Donează sânge, fii erou!”. Cei care doresc să doneze sunt așteptați la centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara până în 26 aprilie.

Cei care donează sânge vor primi bonuri de masă în valoare de 280 de lei. Persoanele doritoare mai beneficiază și de o zi liberă de la școală sau serviciu, dar și de o reducere de 50% la transportul în comun.

„Avem 50% reducere la transportul în comun timp de o lună și la parcare în cursul donării respective. Pe lângă asta, sunt și tichete de masă în valoare de 280 de lei”, spune Patrisia Sava, coordonatoarea proiectului, în timpul unei emisiuni la Radio Timișoara.

Sistemul medical din România se confruntă cu problema lipsei de sânge, spun studenții la medicină. Sângele este necesar în spitale, așadar instituțiile medicale au nevoie de un flux constant de donatori.

Sursă: https://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

De ce aleg tot mai mulți timișoreni să se mute în zona periurbană a capitalei Banatului

Zona periurbană a marilor oraşe a devenit în ultimii ani o alternativă tentantă pentru cumpărătorii interesaţi să facă o achiziţie, prezentând unele avantaje evidente,...

Părintele Gheorghe Kobor a redat speranța celor ce și-au pierdut-o

O veche vorbă din popor spune că „omul sfințește locul”. Astfel de cazuri putem întâlni la tot pasul dacă cercetăm mai atent locurile și...

Citește și :