Doi tineri din vestul țării, asasinați în stil mafiot VIDEO

5171

Un român a fost asasinat la comandă în Costa Rica. Tânărul de 38 de ani, Ionuţ George Otelac, a fost împuşcat în timpul unui atac mafiot.În imaginile postate de presa din Costa Rica se vede cum doi motociclişti se apropie de maşina în care se afla şi românul şi încep să tragă.

În atacatul armat şi-a mai pierdut viaţa şi o altă persoană. Este vorba despre un cunoscut model din Costa Rica, Raquel Gamboa. Tânăra avea 25 de ani. Românul şi tânărul model au murit pe loc.

Până la această oră, scrie presa din Costa Rica, poliţia încă nu au dat de urma suspecţilor.  Potrivit crhoy.com, Ionuţ George Otelac a avut în trecut probleme cu legea. Românul a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri.

sursa – observator.tv

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 años y al hombre de 38 años quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Opublikowany przez Alajuelita informada. Wtorek, 10 września 2019

LĂSAȚI UN MESAJ