Pericolele din on-line, prezentate elevilor cărășeni

25

Utilizarea internetului este deja o normalitate în rândul copiilor. Însă riscurile pândesc la fiecare click. Pentru a-i pune în gardă, autoritățile din județul Caraș-Severin au ținut un curs de prevenție elevilor de la Școala Gimnazială din Fârliug. 50 de tineri au aflat cum să se apere împotriva pericolelor la care se expun mai ales când intră pe rețelele sociale.

”În cadrul lecției deschise au fost prezentate elevilor teme legate de utilizarea internetului in sigurantă, protecția datelor personale pe internet si nu în ultimul rând, pericolele de pe rețelele de socializare”, au transmis jandarmii din Caraș-Severin.

Campania se desfășoară în perioada 09-20 septembrie, în peste 50 de instituții de învățământ de pe raza județului Caraș-Severin, unde personal din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, al Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, Agenției Naționale Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin și Instituția Prefectului Caraș-Severin se vor întâlni cu elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ