Deşi a sunat în două rânduri la 112, şoferul unui autobuz a fost snopit de bătăuşi, în trafic

241

Şoferul unui autobuz din Sibiu a fost bătut în trafic de doi tineri, cu Poliţia la telefon, după ce a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutor, fiind convins că cei doi plănuiesc să îl bată.

Şoferul a fost bătut pentru că le-a claxonat mama, care stătea pe mijlocul drumului. Şi alţi şoferi au claxonat-o pe femeie, însă doamna nu s-a sinchisit prea tare să se dea la o parte. Doi tineri s-au hotărât să se răzbune pe şoferul de autobuz, pe care l-au urmărit în trafic, l-au blocat şi au tăbărât peste el în cabină, unde l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Culmea, niciun călător nu a văzut nimic.

Mai mult, el a fost bătut în timp ce se afla cu un poliţist la telefon, el reuşind să înregistreze audio agresiunea, după ce sunase deja de 2 ori la 112, informează turnulsfatului.ro.

Se pare că poliţiştii nu reuşeau să găsească locul unde era şoferul, deşi era o zonă cunoscută din oraş.

„Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz. Am pornit către capătul traseului, iar la CEMA, am întors autobuzul, iar ei mi-au blocat pornirea. Din dreapta microbuzului, alături de șofer a mai coborât o persoană, au început să strige să cobor că îmi iau gâtul. Cel din dreapta microbuzului a intrat în cabina mea, căci ușile noastre pot fi deschise și de afară prin apăsarea unui buton, și a început să mă lovească. Îmi dădea cu picioarele în cap”, spune şoferul pentru turnulsfatului.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ