Doi morți și 10 răniți într-un accident în vestul țării

884

Doi oameni au murit și alți 10 au fost răniți în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, marți noaptea, pe DN 1 – E60, în localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor. Trei dintre victime sunt copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Camelia Roșca, a declarat, marți noaptea, corespondentului MEDIAFAX, că în urma impactului dintre trei mașini în localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor, au rezultat 12 victime, dintre care două au fost declarate decedate.

„A fost sesizat un accident în localitatea Lugașu de Jos, DN 1 – E60, în care au fost implicate 12 persoane aflate în trei autoturisme. Pompierii militari au procedat la evacuare unei victime rămase încarcerate într-unul din autoturisme, respectiv la acordarea primului ajutor persoanelor rănite Din păcate două persoane, un bărbat și o femeie, au fost declarate decedate. De asemenea, între persoanele rănite sunt trei copii, aceștia fiind transportați la spital”, a spus Roșca.

Potrivit reprezentantului ISU Crișana, la ora transmiterii acestei știri, la Spitalul din Oradea au fost duși trei adulți și trei copii, iar patru persoane au refuzat transportul la unitatea medicală.

Polițiștii bihoreni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ