Doi bărbați din Timiș, opriți din plimbarea prin județ, de polițiști. Ce s-a descoperit la mașinile lor

179

Doi bărbați din Timiș au ieșit la plimbare cu mașinile lor pe drumurile publice, deși acestea nu erau înmatriculate. Mai mult, pentru că autoturismele nu aveau voie să circule, șoferii le-au pus numere false, de pe alte mașini. Drumul lor a fost, însă, oprit de polițișii de frontieră din Sânnicolau Mare.

”Ieri (n.r. marți), în jurul orei 14.00 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, în baza unor informații deținute la nivelul sectorului, au oprit în trafic pe comunicația DN 6, între localitățile Cenad și Sânnicolau Mare, un autoturism marca Opel Zafira, condus de cetățeanul român S.M., în vârstă de 35 de ani și, la un interval de câteva minute, un autoturism marca Volkswagen Sharan, condus de un alt cetățean român M.A., în vârstă de 25 de ani, ambii bărbaţi fiind domiciliaţi pe raza județului Timiș.

În urma controlului și a verificării în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismele sunt neînmatriculate, numerele fiind preluate de la alte vehicule”, spun polițiștii.

Bărbații au declarat că se cunoșteau și că au cumpărat autovehiculele radiate din Austria, au intrat cu ele în țară pe o autoplatformă, apoi le-au pus numere de pe alte autovehicule radiate din circulație, cu scopul de a le vinde pe piața din România.

Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unor vehicule neînmatriculate având numerele false.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.