Incredibil! Ce a găsit un timișorean în cutia poștală. „Dacă răspunde, rog să fiu anunţat … fiindcă mi-e dor de ea.”

9681

Revoluționarul Corneliu N. Vaida a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar în ziua de Rusalii. Bărbatul a găsit în cutia poștală, o înștiințare de plată emisă de Primăria Timișoara, pe numele mamei sale. Asta, în condițiile în care, mama timișoreanului a decedat în urma cu șase ani.

Gafa celor de la Primaria Timișoara a fost dezvăluită de Corneliu N. Vaida, pe o rețea de socializare.

,,Ce mai găsește omu’ în cutia poștală, de Rusalii? Nimic altceva decât o scrisoare adresată de Primăria Timișoara, mamei mele. Mamă care a trecut la cele veșnice în anul … 2011! Prin prezenta doresc să informez pe d-na amploiata Popati Liliana că dacă dorește să poarte corespondența cu mama, o poate face pe adresa Cimitirul „Calea Șagului”, Intrarea 1, Rândul 6, loc de veci nr. 12. Succes! P.S. Dacă răspunde, rog să fiu anunțat … fiindcă mi-e dor de ea!”, a scris Corneliu N. Vaida pe rețeaua de socializare.

În înștiințarea de plată emisă se arată că femeia ar fi avut o restanță de 486 lei. „Vă invităm în termen de trei zile de la primirea prezentei să vă prezentați la casieria noastră din str. Oituz, nr. 1, pentru a achita suma mai sus menționată”, scrie în somație.

foto: facebook.com