Bacalaureatul 2017 începe în Timiș cu un elev eliminat și lipsă de comunicare la nivelul inspectoratului școlar

198

S-a dat startul examenului de bacalaureat. În judeţul Timiş susţin examenul 4188 de copii, dintre care 3486 sunt din promoţia acestui an (3427-zi, 31-seral, 28-f.f), iar din promoţiile anterioare s-au înscris 702 elevi ( 645-zi, 26-seral, 31-f.f).

Un elev de la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu, Lugoj a fost eliminat din examen, fiind surprins cu un telefon celular asupra lui, telefon ce a sunat în timpul probei de limba română. Conform metodologiei, i se va interzice să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat!

La limba şi literature română s-au înscris 3804 candidaţi, în timp ce la engleză 3033, iar la matematică şi istorie 3819.

În ceea ce privește organizarea examenului, un fapt mai puțin onorant pentru ISJ Timiș. Este pentru a doua oră reporterului Banatul Azi i se refuză informaţiile despre probele de bacalaureat de către inspectorii responsabili cu coordonarea examenului la nivel județean, sub pretextul că toate informațiile sunt cuprinse în communicatele de presă, care în general sunt incomplete.

LĂSAȚI UN MESAJ