DNA anchetează conducerea unui spital din vestul țării!

295

DNA Alba Iulia a solicitat vineri mai multe documente de la sediul Spitalului Județean de Urgență Deva, actele vizând organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs și achizițiile desfășurate în perioada 2013-2017, a declarat managerul interimar al instituției, Livia Oros.

„Doi ofițeri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului și au cerut dosarele legate de concursurile organizate de instituție începând cu anul 2013 și până în prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achiziție din intervalul 2013-2017”, a precizat Livia Oros.

Potrivit acesteia, documentele solicitate de către DNA Alba Iulia au fost predate în copii efectuate la sediul spitalului.

Spitalul Județean de Urgență Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza, acesta afirmând, vineri, că în acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituției.

„Am avut mai multe controale în perioada menționată. Am avut audit și verificări ale Corpului de Control de la Consiliul Județean Hunedoara (instituția care coordonează activitatea spitalului, n.r.). Nu au fost constatate probleme în activitatea spitalului”, a spus Călin Laza.

LĂSAȚI UN MESAJ