”Dle Toader, mai sunteţi încă ministru al Justiţiei?”, vezi cine întreabă asta

192

”Secţia de procurori a CSM a dat aviz negativ cererii de revocare a procurorului-şef al DNA, după ce l-a ascultat pe ministrul-doctor în drept Tudorel Toader, care a recitit acelaşi raport în 20 de puncte, cu acuzaţii preluate de la televizor şi din discursurile politicienilor cu dosare penale” scrie Monica Macovei, europarlamentar.

Şefa DNA a respins argumentat toate cele 20 de puncte explică Macovei. Europarlamentarul mai arată că, tot ministrul-doctor în drept, a reuşit performanţa să adune peste 1.000 de semnături ale magistraţilor împotriva acţiunilor sale, inclusiv ca protest faţă de faptul că a încălcat legea şi a făcut public un raport confidenţial al Inspecţiei Judiciare şi că i-a acuzat pe procurorii DNA că administrează probe cu încălcarea legii.

”Ministrul-doctor în drept Toader s-a referit şi la o posibilă decizie a CCR în privinţa cererii de revocare a procurorului-şef al DNA. Pe cine va pune să sesizeze Curtea Constituţională? Nu ar fi mai bine să demisioneze chiar acum şi să rămână doar avocatul politicienilor cu dosare penale, apărându-i inclusiv la CCR?” scrie Macovei.

LĂSAȚI UN MESAJ