Distracția i-a costat scump! Ce au făcut doi tineri în plină noapte

98

Doi adolescenți de 17 și 18 ani, au fost sancționați după ce au decis să se „distreze” mâzgălind peretele unei clădiri din centrul istoric al Timișoara.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a orașului au depistat azi-noapte, în jurul orei 02.30, pe str. Vasile Alecsandri, doi tineri care au scris cu spray-ul de tip graffiti pe o clădire în care funcționează o societate comercială. Cei în cauză, un tânăr de 17 și unul de 18 ani, din Timișoara și Dumbrăvița, au declarat că au scris pe pereți ”de distracție”. Aceștia au fost sancționați conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităților, care prevede sancțiuni de până la 2500 lei pentru astfel de fapte”, a transmis Poliția Locală.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la măsurile de curățare sau refacere a fațadelor.

LĂSAȚI UN MESAJ