Directorul Filarmonicii Banatul contrazis de sindicaliști! „Continuăm greva” Video

109

Opiniile sindicaliștilor și ale conducerii Filarmonicii Banatul se cam bat cap în cap. După unii este grevă, după alte păreri nici vorbă!

Printr-un comunicat de presă, sindicaliștii susțin că vor continua greva, care nu există după alte opini. Cine înțelege ceva din această tărășenie să tragă o concluzie, dacă poate.

„SINDICATUL FILARMONICII BANATUL, dorește să informeze publicul spectator, că negocierile cu direcțiunea filarmonicii nu au făcut nici un pas semnificativ. Deoarece se constată reaua credință în discuțiile pe care le avem cu directorul Ioan Coriolan Garboni cât și refuzul acestuia de a accepta normalitatea, am decis sa continuăm greva. Cerem insistent autorităților să intervină în mod real și eficient, pentru reglarea acestei situații, astfel încât spectatorii noștri să nu mai aibă în continuare de suferit. Noi nu dorim decât o Timișoara cu adevărat culturală.

Vom continua protestul nostru, zilnic la sediul filarmonicii „Banatul”, se arată în comunicatul de presă al sindicaliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ