Dincă, apărat la Caracal cu mascații, de furia oamenilor

114

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor. Ajuns la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor, oamenii au încercat să ajungă la maşina în care era Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost dus luni la o nouă reconstituire atât la locuinţa sa din Caracal, potrivit Mediafax. La casa lui Gheorghe Dincă au ajuns și vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie şi să strige „nenorocitul”. Între oameni și Gheorghe Dincă s-au așezat mascații.

Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Dincă. „De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”, au strigat femeile. Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: „Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu”. Aceasta a afirmat că vrea să îl vadă pe Dincă şi să pună mâna pe el: „Nu l-am văzut. Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”, a spus femeia cu lacrimi în ochi.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ