Bărbat împuşcat de polițiști după ce i-a atacat cu o furcă și a asmuțit un câine asupra lor

137
Un bărbat din Gorj a fost împuşcat de polițiștii chemați să-l liniștească. Bărbatul agresiv a atacat polițiștii cu o furcă și a asmuțit un câine asupra lor, transmite Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, duminică poliţiştii din Motru au intervenit în comuna Borăscu pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie și cumnatul său, care a intrat în curtea acesteia.
Oamenii legii au fost sesizați de o femeie din comuna Borăscu că un bărbat de 40 ani, cumnatul ei, a intrat cu forța în curtea casei sale și face scandal. La sosirea polițiștilor, bărbatul a devenit și mai agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă și provocând distrugeri la o autospecială de poliție.
De asemenea, bărbatul și-a asmuțit câinele asupra celor doi polițiști. Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia trăgând trei focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât scandalul a continuat, au tras alte cinci focuri de armă în direcția bărbatului și a câinelui. Rănitul a fost transportat inițial la spitalul din Turceni, apoi a fost transferat la Craiova. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ