Din Piața Victoriei, la periferie. Nesimțirea nu ține cont de zona orașului

108

Încă trei timișoreni au fost sancționați după ce au fost surprinși de camere abandonând deșeuri.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au depistat și sancționat în aceste zile alte trei persoane care au fost surprinse de camerele de filmat abandonând deșeuri pe domeniul public. Un bărbat care a fost surprins abadonând deșeuri pe spațiul verde de pe str. Ion Rațiu a fost sancționat cu 100 de lei, un altul care abandona lângă coșurile stradale deșeuri provenite din activitatea unei terase din Piața Victoriei a fost sancționat cu 500 de lei, iar un al treilea a fost sancționat cu aceeași amendă după ce a fost surprins abandonând deșeuri pe str. Ștrandului.

deseuriCei în cauză fie au recunoscut că știau că nu este permis să abandoneze deșeuri, dar au sperat că nu vor fi prinși, fie au spus că nu știau că nu este voie să depoziteze deșeurile pe domeniul public.

Poliția Locală Timișoara face apel la cetățeni să depoziteze resturile menajere sau provenite din diferite activități doar în locurile special amenajate pentru a nu se forma rampe clandestine de deșeuri în oraș.

Cei surprinși în această situație sunt identificați și sancționați cu amenzi care pot ajunge până la 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ