Din nou, spre marea finală. Penultimul act, cu Baia Mare, în fața propriilor suporteri

127

Campioana Timișoara Saracens a câștigat cu bonus ofensiv deplasarea de la Cluj Napoca și a terminat sezonul regulat pe locul al doilea, având avantajul semifinalei pe teren propriu.

La Cluj, bănățenii s-au impus cu 40-22 (26-10) cu patru eseuri reușite înainte de pauză și alte două în repriza secundă. Samoa a finalizat trei dintre încercări, iar Tătăruș, Rupanu și Morrison câte una. Același Samoa a transformat cinci din cele șase eseuri ale ”sarazinilor”. Timișoara a urcat pe poziția a doua a clasamentului, pentru că a beneficiat de înfrângerea Stelei în fața liderului CSM București. Clubul finanțat de Primăria Capitalei s-a impus cu 28-12 (14-0).

În aceste condiții, la finele săptămânii viitoare vom avea două dueluri interesante pentru accesul în finala Superligii: pe de o parte se vor întâlni cele mai recente campioane ale României, Timișoara și Baia Mare, iar de cealaltă parte se vor afla față în față CSM și Steaua. Așadar, după mulți ani, Capitala va fi sigură de prezența unei echipe în finală.

„Nu știu dacă va fi în avantajul nostru. Ideea era să ajungem în primele două. Acum vom avea o semifinală cu Baia Mare, cu avantajul terenului propriu. Sperăm să ne calificăm în finală! Sper că băieții s-au trezit și că vor juca cel mai bun rugby de care suntem capabili și să punem mâna pe biletele pentru finală”, a spus Atilla Brosovszki, managerul echipei.

Semifinala cu Știința Baia mare se va juca pe „Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.