Bărbatul care a îngenuncheat în fața lui Dăncilă: „Mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în același timp” VIDEO

301

Huiduită de protestatari și la Satu Mare, Viorica Dăncilă și-a găsit totuși un admirator printre participanții la o reuniune cu fermierii și mediul de afaceri din județ. Scena în care un bărbat de 70 de ani îngenunchează în fața acesteia a devenit virală. Ulterior, pensionarul i-a spus că se gândește la ea înainte să adoarmă, adăugând că ar fi onorat să-i spună între patru ochi ce mai face.

”Am vrut să vă aduc un buchet de flori și soția mea a spus nu, lasă, că și așa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care le-am adus sunt aici (n.r.: arătând spre inimă). Când dumneavoastră sunteți la televizor, soția se uită cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (…) Adorm gândindu-mă la cei netrebnici, care ne trag înapoi. Și mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în același timp, dumneavoastră ce mai faceți, cum sunteți cu sănătatea? Vă întreb retoric, că o să fiu onorat să-mi spuneți între patru ochi”, a spus bărbatul la microfon, în timpul întrunirii, potrivit înregistrării publicate de Satu Mare News.

La sosirea în Satu Mare, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva zeci de protestatari, care au scandat „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, „PSD ciuma roșie”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie” sau „Jos Corupția”.

Imaginile de la Satu Mare, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.