DIICOT: Au fost găsite alte fragmente osoase și dinți în pădurea unde Dincă a susținut că a aruncat trupul Luizei

1013

Procurorii au găsit marți noi fragmente osoase și dinți la marginea pădurii indicate de Gheorghe Dincă drept locul în care ar fi aruncat trupul ars al Luizei, iar după ce a fost cernută cenușa legiștii au concluzionat că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunțat DIICOT, în această seară.

Potrivit DIICOT, procurorii și polițiștii au continuat marți percheziția la locuința lui Gheorghe Dincă, precum și cercetarea în locul indicat de Dincă drept locul în care ar fi aruncat trupul ars al Luizei, respectiv la marginea unei păduri de pe traseul Caracal-Bucureşti. În urma cercetărilor făcute marți, în pădure au fost descoperite și alte fragmente osoase și dinți.

Conform sursei citate, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

De asemenea, marți în acest dosar au fost audiate mai multe persoane și au fost făcute percheziții informatice asupra unor medii de stocare (cele 3 telefoane mobile), la locuința lui Dincă, în prezența avocatului din oficiu al acestuia.

Inițial, Gheorghe Dincă a susținut că a aruncat în Dunăre trupul Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie. Luni, el le-a declarat anchetatorilor că ar fi ars trupul Luizei și i-a condus pe procurori la marginea unei păduri. Acolo, a fost găsit un sac cu fragmente osoase și cu cenușă.
sursa – hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ