Deznodământ fatal în povestea asasinatului de la Orșova! Ce s-a întâmplat cu ucigașul femeii?

2892

Bărbatul care ieri și-a ucis cu sânge rece iubita se pare că și-a pus capat zilelor. Poliția și pompierii îl caută în aceste momente în Dunare!

Crima care a avut loc ieri după amiază în Orşova a şocat întreaga comunitate. Atât cei care au cunoscut-o pe victimă, cât şi cetăţenii care nu o ştiau, spun că aşa ceva nu le-a mai fost dat să vadă vreodată. Criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini înainte sa o omoare, după care a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infiga cutitul în spate, unde de altfel l-au şi găsit oamenii legii.

Se pare că probeleme dintre cei doi iubiţi au apărut cu mult timp în urmă. Criminalul lucra în Germania, iar de la începutul lunii s-a întors în ţară, special la iubita lui Ghiţa, pentru a-şi cere iertare de anumite greşeli comise în trecut.

Din ultimele postări ale criminalului pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, Ghiţa, nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a anunţat public: ,,…nu te mai las vom muri toti şi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine…Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!,, este declaraţia şocantă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook. Postare care însă nu a fost luată în seamă de nimeni!

Potrivit apropiaţilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui şi îşi dorea cu orice preţ să o recucerească. Gelozia, disperarea şi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

criminal-orsova

1 COMENTARIU

  1. Din video am înțeles ca săracul om a ajuns la capatul puterilor si asta din cauza soacrei. Toți avem probleme dar alții probabil din cauza ca nu știu sa le gestioneze ajung intr-un „punct mort”. Nu îi iau apararea dar se vede pe chipul lui disperarea….. Probabil avea nevoie de un ajutor…. problemele de zi cu zi își pun amprenta peste noi toți. Nu e usor sa lucrezi afara si pe deasupra sa mai ai si probleme familiare. Asta a facut România din noi,slugile țărilor bine plătitoare. Din cauza acestor locuti de munca intervin si multe probleme….. in special neîncrederea si gelozia.

LĂSAȚI UN MESAJ