Dezastru provocat de un şofer român pe o autostradă din Germania: pagubele sunt de câteva sute de mii de euro VIDEO

511

Din neatenţie, un şofer de TIR din România a provocat un accident cumplit pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de oraşul Würzburg, soldat cu şase răniţi şi pagube de sute de mii de euro.

Conform primelor date, un şofer român care călătorea spre Nürnberg nu a văzut că în faţa lui era un blocaj în trafic şi a intrat în plin în vehiculele din faţa lui, care au fost împinse în altele. În urma impactului, trei TIR-uri şi o camionetă au luat luat foc şi au fost distruse în totalitate în incendiu. Din fericire, ceilalţi şoferi au reuşit să se salveze la timp. Românul a fost grav rănit şi a fost transportat la cel mai apropiat spital, alături de alte cinci persoane rănite uşor, arată br.de.

Incendiul a fost atât de violent încât temperaturile  au atins peste 1.000 de grade Celsius. Roland Demke, şeful departamentului de pompieri Würzburg, a explicat pentru main-echo.de că focul a fost alimentat de cei aproximativ 1.000 de litri de motorină care se aflau în rezervoarele fiecărui TIR, dar şi de hârtia care era încărcată în camionul condus de român. Pentru stingerea incendiului au muncit, pentru mai multe ore, peste 50 de pompieri.

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ