O româncă din Italia şi-a pus fata de 13 ani să se prostitueze. Printre clienţii copilei, un bătrân de 90 de ani

202

O româncă din Ragusa a fost arestată de autorităţile italiene pentru exploatarea sexuală a fiicei sale de 13 ani. Alături de femeie, au fost reţinuţi şi patru dintre clienţii copilei, între care şi un bătrân de 90 de ani. Românca îşi oferea copila pentru bani, un acoperiş asupra capului, vin şi ţigări.

Potrivit quotidiano.net, românca îşi exploata sexual copila de 13 ani punând-o să practice cea mai veche meserie din lume cu fel de fel de clienţi, patru dintre aceştia, doi italieni şi doi marocani, fiind închişi de Poliţie pentru violenţă sexuală, o dată cu femeia, acuzată de exploatarea sexuală a fiicei sale. Anchetatorii italieni au stability că presupusele abuzuri sexuale aveau loc în mijlocul unor sere întinse, iar clienţii fetei erau agricultori. Pentru prinderea şi acuzarea acestora investigatorii au făcut inclusive interceptări telefonice. Ancheta a scos la iveală faptul că adesea mama îşi oferea fiica de 13 ani chiar şi în schimbul unui loc unde să doarmă, a vinului, berii, ţigărilor sau doar pentru a face duş.

Unul dintre clienţi, un bărbat de 61 de ani, îi oferea mamei să folosească locuinţa lui de la mare pentru a o avea ăn manieră exclusivă pe fată. Copila a fost încredinţată unui centru specializat al Poliţiei din Ragusa, unde va primi sprijinul unui psiholog pentru a putea trece peste traumele suferite.

Citeste mai mult pe adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ