Deși ACS Poli e pe „buza prăpastiei”, Bojin mai crede în promisiunile lui Văcăroiu și Ilie Sârbu!

90

Președintele Consiliului Județean Timiș este convins că, în cel mult două săptămâni, Curtea de Conturi, condusă de Vacăroiu și de „marele bănățean” Ilie Sârbu, (cel din campania electorală!) va da un răspuns în legătură cu legalitatea sau lipsa de legalitate a finanțării sportului timișean de către Consiliul Local Timişoara, respectiv Consiliul Județean Timiș

Într-o declarație oferită redactiei Banatul Azi, Titu Bojin spune că „am informații certe că până la sfârșitul lunii februarie vom primi un răspuns oficial la sesizările făcute atât de noi, cei de la CJT, cât și de cei de la Primărie”.

În tot acest timp, echipa de primă ligă ACS Poli Timișoara se afundă tot mai hotărât în nisipurile mișcătoare ale retrogradării, pierzând recent și meciul de pe teren propriu cu Voluntari, altă echipă candidată cu certe „șanse” la revenirea în eșalonul fotbalistic secund.

poli-voluntari-8

Potrivit lui Titu Bojin, situația financiară este tot mai critică la ACS Poli, echipa urmând să se bazeze pe vreo 100 000 de euro din ultima tranșă de bani de la televiziuni, la începutul lunii martie, respectiv pe câteva mii de euro obținute din sponsorizări de la unele firme locale!

Așadar, chiar şi în situația în care răspunsul Curții de Conturi va veni următoarele în două săptămâni, (deși nimeni nu garantează că acesta va fi unul favorabil sportului local!) s-ar putea ca până atunci sa fie realmente prea târziu pentru echipa timișoreană . Ai cărei jucători, majoritatea de mâna a doua și a treia, neplătiți de câteva luni, ar putea să nu mai pună deloc osul în următoarele meciuri din play-out.

Cât despre conducerea tehnică și de cea executivă a clubului, ce să mai spui, câtă vreme au dovedit, de un an încoace, și continuă cu „talent” să dovedescă, imense carențe la capitolul eficiență și competitivitate!

LĂSAȚI UN MESAJ