Derby doar pe hârtie, campioana pregătește Europa cu băimărenii

  114

  SCM Timișoara Saracens începe sâmbătă noul sezon competițional cu un duel contra băimărenilor, partidă care pentru bănățeni va avea rol de pregătire pentru dubla de foc contra lui Calvisano.

  An de an un duel Timișoara – Baia Mare reprezintă o confruntare dură și așteptată în ambele tabere și în lumea rugby-ului. Partida de sâmbătă face excepție de la această regulă pentru simplul motiv că bănățenii au trecut-o în planul secund.

  ”Sigur este un meci al orgoliilor, un meci dur și intens; dar pentru noi va fi un simplu meci de pregătire pentru meciurile din play-off-ul Challenge Cup. Avem un meci foarte important în 9 aprilie cu cei de la Calvisano și toate gândurile noastre se îndreaptă către acesta. Obiectivul nostru principal în acest moment este intrarea în grupele principale și meciurile din Cupa României le vom folosi să pregătim dubla cu italienii”, spun timișorenii prin vocea lui Dușan Filipaș.

  De altfel Saracens își va permite luxul de a-și menaja contra băimărenilor jucătorii cu ușoare probleme medicale: Ianuș, Fercu, Rose, Lemnaru și Shennan. ”Asta nu înseamnă că nu vrem să câștigăm. Sperăm să nu se vadă perioada scurtă de pregătire pe care o avem și să intrăm cât mai repede în formă”, au prefațat roș-negrii.

  Cer finala Cupei la Timisoara

  Elevii lui Grainger Heikell au șanse să joace finala Cupei României pe teren propriu. Clubul din Ronaț s-a hotărât să ceară organizarea ultimului act programat în luna mai. Având o concurență puternică din partea Clujului și a celor din Baia Mare, cei de la SCM Saracens speră să primească găzduirea finalei.

  ”Vom depune actele pentru obținerea finalei. Ar fi o premieră pentru rugby-ul din Timișoara și cred că merităm o astfel de finală. Cu ajutorul autoritățiilor locale vrem să ducem finala pe stadionul Dan Păltinișanu și să o transformăm într-un eveniment de talie europeană”, spune Filipaș.

  Startul timișorenilor în Cupa României va avea loc sâmbătă, de la ora 19, pe arena Dan Păltinișanu.


  Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_6d7e_0.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device") in /home/banatula/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024

  Eroare în baza de date WordPress: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_6d7e_0.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
  SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp4i_terms AS t INNER JOIN wp4i_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp4i_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (318183, 318260, 318407, 318446, 318468, 318471) ORDER BY t.name ASC

  LĂSAȚI UN MESAJ