Derby cu scandal! Fără suporteri în tribună, duelul de la Șiria a ținut o oră

116

Scandal la derbyul vestului dintre UTA și Poli! Partida s-a încheiat prematur, în minutul 60, după ce timișorenii au părăsit terenul de la Șiria în semn de protest față de interdicția suporterilor de a intra pe stadion.

Mult așteptatul derby din vest s-a încheiat cu un scandal în toată regula. Partida de la Șiria a durat doar o oră de joc din cauza problemelor de ordin organizatoric. Concret, echipa Politehnica s-a retras de pe teren în minutul 60 după ce suporterilor timișoreni le-a fost interzis accesul pe stadion.

Aproximativ 300 de fani violeți au efectuat deplasarea la Șiria, toți procurându-și bilete. Organizatorii le-au interzis accesul pe stadion acestora, anunțând că doar 70 (atât cât cere regulamentul) dintre aceștia pot intra pe stadionul ce are o capacitate de 1.500 de locuri. De partea fanilor poliști s-au aflat și suporterii arădeni, care au contestat măsura luată de organizatori de a nu permite accesul în stadion celor cu bilet. În semn de solidaritate, nici fanii UT-ei nu au intrat pe stadion!

În minutul 60, oficialii lui ASU Politehnica le-au cerut jucătorilor să se retragă la vestiare pentru că fanii erau în continuare la porțile arenei. În acel moment scorul era egal 0-0, însă elevii lui Antonio Foale rataseră un penalty în minutul 37, prin Sorescu. Meciul a contat pentru etapa a 31-a a Ligii a 2-a.

Tensiunile începuseră din startul partidei, când 10 oficiali ai clubului timișorean au fost evacuați de la tribuna oficială și trimiși în zona mass-mediei. În semn se protest pentru situația creată, echipa timișoreană a întârziat startul jocului cu 10 minute.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub – Krausz, Lazea – Motreanu, Ignea, Sorescu – Plămadă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ