Delegația din județul Timiș, la primul Congres al partidului Pro România

420

Duminică, 21 octombrie 2018, delegația din județul Timiș, formată din 20 de persoane, a participat la primul Congres al partidului Pro România.

În cadrul Congresului, fostul premier, Victor Ponta, a fost ales președinte al formațiunii politice, iar ca prim-vicepreședinți au fost aleși Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și Nicolae Bănicioiu.

În cele două zile în care s-a desfășurat Congresul, au fost organizate o serie de ateliere de lucru, la care au participat reprezentanți ai societății civile și ai mediului academic, alături de specialiștii Pro România. În timp ce în sfera Educației, vicepreședintele Sorin Cîmpeanu a discutat despre raportul dintre prioritățile naționale și obiectivele majore ale politicii externe, iar în cea a Economiei, Ioana Petrescu a expus viziunea Pro România, care presupune limitarea intervenției statului și creșterea predictibilității fiscale, în domeniul Justiției, Liviu Stancu a susținut facilitarea accesului persoanelor cu venituri reduse la instanțele de judecată prin modificarea sistemului de ajutor public judiciar.

„Pro România Timiș este formată dintr-o echipă de tineri cu rezultate profesionale excelente, susținută de oameni cu experiență în domeniul politicii interne și externe. Fiind un partid de centru-stânga, care promovează o viziune liberală în economie și în zona drepturilor democratice fundamentale, Pro România propune un master plan care să promoveze valori precum excelența în educație, integritatea, meritocrația și să susțină digitalizarea pentru a încuraja comunicarea cu cetățenii prin metode moderne.
Pro România are convingerea că putem construi o Românie care să asigure un climat de stabilitate pentru noi și copiii noștri, o Românie mai bună într-o Europă mai unită”, anunță reprezentanții filialei Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ