Dezastrul e aproape! Declarația incendiară a unui lider politic, despre plata pensiilor și a salariilor

865

Liberalii susțin că ”din informații consistente” din partea unor funcționari ai statului, care au realizat analize, rezultă faptul că actualul Guvern mai are bani de salarii doar până în luna octombrie a acestui an.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că dezastrul este foarte aproape, pentru că incoerența Guvernului a bulversat mediul de afaceri. Raluca Turcan spune că “din nefericire, această majoritate de guvernare, parlamentară şi cu decizie în Guvern, PSD-ALDE a reuşit contraperformanţa să îngrijoreze complet mediul de afaceri, a fost bulversat complet mediul de afaceri (…). Au semănat foarte multă neîncredere, lipsă de predictibilitate, care este vitală pentru oamenii de afaceri şi o îngrijorare foarte mare, care evident duce la contractarea investiţiilor (…) problema cea mai serioasă este că din informaţii consistente, acest Guvern mai are bani pentru plata pensiilor şi salariilor până în luna octombrie”.

Raluca Turcan susține că are această informație de la oameni care lucrează în instituțiile statului și care sunt foarte îngrijorați.

“Este o afirmaţie pe care mi-o asum în baza unor informaţii pe care le primesc şi eu de la oameni care lucrează în instituţiile statului şi care sunt mai îngrijoraţi decât foarte mulţi guvernanţi la ora actuală. Şi atunci pentru această situaţie financiară dramatică, ei trebuie să găsească soluţii alternative de completare a veniturilor la buget. De aceea, sunt şi eu foarte îngrijorată de ceea ce urmează să se întâmple în privinţa regimului fiscal”, a mai precizat Turcan.

sursă: ziarobiectiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ