De Paște, Iulius Mall te trimite într-o excursie, cu familia, la Disneyland

156

Sărbătorile sunt prilej de a petrece mai mult timp cu cei dragi, iar fericirea celor mici este motiv de bucurie pentru întreaga familie. De aceea, Iulius Mall te trimite într-o vacanță în lumea fascinată de la Disneyland. În plus, vor fi oferite alte 3.200 de premii garantate.

„Visul meu de Paşte” este foarte aproape de a fi împlinit cu ajutorul Iulius Mall. Campania se desfășoară în perioada 12 – 27 aprilie 2019 și le oferă clienților ocazia de a petrece o vacanţă superbă într-o destinație de basm sau să câştige alte premii delicioase. Toți cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate din mall se pot înscrie la campanie, direct la Centrul Info.

Marele norocos, care va fi desemnat prin tragerea la sorţi de pe 29 aprilieora 12.00, va câștiga o excursie cu familia, la Disneyland, în valore de 3.000 de euro. Fascinantul parc tematic de distracții din Franța reprezintă cea mai atractivă destinație pentru copii. Aici, vor descoperi universul personajelor preferate din desenele animate, vor întâlni prințese și zâne fermecate şi vor vedea lumea poveștilor prin parade alegorice.

În plus, zilnicprimele 200 de persoane înscrise în campanie vor câștiga premii pe loc: cozonacicutii cu praline de ciocolatăcoşuri cu bunătăţibăuturi răcoritoare sau vouchere pentru cumpărături în valoare de 300 de lei, la brandul de încălţăminte Tezyo.

În apropierea sărbătorilor pascale, Iulius Mall le-a pregătit clienţilor săi numeroase alte surprize. În perioada 20–26 aprilie, în Piațeta Intersport va avea loc o expoziţie cu peste de 150 de specii de fluturi din America de Sud și Asia. În zilele de duminică, 14 şi 21 aprilie, între orele 12.00 – 17.00, copiii se pot fotografia, în mall, alături de personaje îndrăgite din desene animate: Mickey, Minnie, Donald Duck şi Daisy Duck. Iar în perioada 15 – 17 aprilie, în zona Intersport, patru echipe de studenţi de la Facultatea de Arte și Design Timişoara vor picta tot atâtea ouă gigant, inspiraţi de picturi celebre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.