De ce să plimbi 331 de pachete de țigări fără timbru?

159

„Oamenii de afaceri” arădeni se cam plictisesc. Nu mai ai clienți, ori inspirație la afaceri. Se întâmplă ceva acolo. Și când se plictisesc tare ce au scornit? Pleacă cu mașina să-și scoată la aerisit colecția de țigări de contrabandă. E păcat să stea cu ele în casă. Lasă să le mai miroasă și alți pătimași. Dar ca deobicei, și jandarmii au nasul desfundat și simt de la distanță ce țigări au timbru și taxe plătite și care nu.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat joi, 18 octombrie, o acţiune în cooperare, pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă.

Acţiunea a avut loc în municipiul Arad, iar pe timpul desfășurării acesteia au fost depistate cinci persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au ridicat, în vederea confiscării, 331 pachete cu ţigări, netimbrate, găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ