David Creţ are nevoie de ajutorul nostru. La doar zece ani, suferă de o boală foarte gravă

383

David Creţ este un băieţel din oraşul Sebiş, judeţul Arad, care trece printr-o perioadă grea încă de la vȃrsta fragedă de zece anişori.

Boala lui David a început cu cȃteva luni în urmă, manifestȃndu-se cu dureri la picioare, fiind considerate pentru început de părinţi, durezi din cauza dezvoltării copilului, pe parcursul creşterii. Durerile s-au intensificat şi au fost nevoiţi să apeleze la un medic care pentru început i-a prescris cȃteva medicamente, dar fără vreun răspuns. Astfel au ajuns în spitale pentru investigaţii mai serioase.

Doctorii l-au diagnosticat pe micuţul David cu “chist tumoral osos”. În prezent David se află prin spitale, pentru tot mai multe investigaţii, şi pentru a vedea dacă răspunde la vreun medicament.

„Pe această cale, dorim să lansăm un apel către public pentru un ajutor financiar în vederea sprijinului pentru băieţelul David. Pentru cei care doresc să facă donaţiile, le puteţi face direct către familia lui David, mai exact către titularul de cont Ana Creţ (mama băieţelului), în conturile IBAN:

Ron: RO65BTRL00201201U57973XX;
Valută (Eur): RO85BTRLEURCRT00U5797301;

De asemenea, mai multe detalii despre acest caz puteţi afla de la familia lui David, sunȃnd la numărul de telefon +40 754 401 255”, scrie www.totalschimbat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ