Delia, Cheloo şi Bendeac premiază cel mai bun număr de umor cu 20 000 de euro

756

La sfârşitul lunii martie, Antena 1 lansează un nou show de divertisment, iUmor, în care un juriu total „nebun” – Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac –  caută cel mai amuzant român.

Lupta e una crâncenă, mai ales că este ştiut faptul că atunci când vine vorba de râs, imaginaţia românului nu cunoaşte limite. Premiul este unul pe măsură: 20 000 de euro îi aşteaptă pe cei care vin să îşi testeze simţul umorului în faţa celor trei juraţi.

Sistemul de vot al emisiunii „iUmor” este cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem inedit: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”.

Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Desigur, şi de această dată, telespectatorii vor avea un rol decisiv, publicul având posibilitatea să voteze în marea finală.

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei îi aşteaptă pe concurenţii dornici să demonstreze că imaginaţia românului nu are bariere, în cel mai nou show de divertisment, iUmor, difuzat în această primăvară la Antena 1.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ