Daniel Stanciu a analizat situația financiară a clubului ACS Poli

133

ACS Poli Timișoara continuă se traverseze o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Soluția de ieșire o poate reprezenta inclusiv vânzarea de jucători.

Clubul ACS Poli Timișoara se luptă cu o situație financiară delicată după blocarea fondurilor din partea autoritățiilor locale. ”Sunt sigur că domnu primar Robu și domnul Bojin fac toate eforturile ca lucrurile să se rezolve în perioada imediat următoare. Sunt cel puțin șase cluburi în Liga I care continuă să primească finanțare, noi suntem singurul care după aceeași lege nu ne permite. Ne afectează foarte mult, am făcut eforturi să rezolvăm problemel financiare. Sunt două luni neplătite, nu sunt așa de grave ca la alte cluburi de Liga I”, a anunțat Daniel Stanciu.

Managerul sportiv a explicat și planul pentru ieșirea din această situație. În primul rând încasarea banilor din drepturile TV ar reprezenta o gură de oxigen. O parte din această sumă va merge pentru a achita datoriile rezultate din împrumuturile luate. Șefii clubului ar fi dispuși să se despartă de orice jucător în situația în care primesc o ofertă concretă de vânzare. Situația generală din fotbalul românesc le dă șanse minime bănățenilor să vândă ceva în această iarnă.

Echipament nou pentru juniori dintr-o donație

Grupele de copii și juniori ale clubului ACS Poli Timișoara o duc mai bine decât seniorii din Liga I. Lipsurile nu sunt însă egal resimțite la nivelul echipei de seniori din prima ligă ori la cele ale formațiilor de juniori. Dovadă că cei din centrul de copii și juniori s-au ales cu un sponsor tehnic exact în această perioadă grea.

Vineri, noul echipament în culorile alb și violet a fost înmânat tinerilor poliști de către reprezentanții firmei Cottontex. Ca o coincidență directorul societății, domnul Erol Baeram, este membru în conducerea clubului Ripensia Timișoara, adversara lui ACS Poli II în D-Timiș. Vorbim în total de câte 9 rânduri pentru fiecare grupă a centrului.

ai echipei Poli Timișoara. Chiar înainte de Crăciun, cei care activează în cadrul grupelor noastre juvenile au primit echipamente noi, în culorile alb și violet!

Alături de juniorii clubului la primirea echipamentelor s-au aflat și jucătorii primei echipe Sascha Kirschstein, Cristian Scutaru, Srgian Luchin, Dan Popescu și Dorin Goga.

Poli juniori

LĂSAȚI UN MESAJ