Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, o „relație complicată” pe marile ecrane VIDEO

134

Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu sunt protagoniștii filmului ”MO”, regizat de Radu Dragomir. Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie.

„Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Producția aduce în discuție un subiect prea rar abordat în spațiul public din România: abuzul de putere, cât și abuzul sexual sunt prezentate foarte de aproape într-o lume în care tinerele femei ajung să fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate între ele le lasă singure în relația cu prădătorul și în experiența traumatică.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF. „Mo” a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate. Filmările pentru ”Mo” au avut loc în 2017 și 2018 la București.

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir vin la Timișoara joi, 3 octombrie, de la ora 19,30, la Cinema City Timișoara Shopping City pentru a prezenta, în avanpremieră, MO.
Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.

LĂSAȚI UN MESAJ