Dan… Negru de supărare: „cei 22 de ani ai mei de televiziune, prea mulți”!

728

Dan Negru le dă replica, pe pagina sa de Facebook, celor care în acuză că „cei 22 de ani ai mei de televiziune sunt prea mulți!”

Bănățeanul a scris că în străinătate, posturi TV celebre, precum BBC, difuzează show-uri de divertisment prezentate de legende ale televiziunii.

Mesajul lui Dan Negru vine la scurt timp după anunțul morții celebrului prezentator britanic Sir Bruce Forsyth, care s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani.

”A murit Bruce Forsyt, o legenda in lumea prezentatorilor de divertisment tv. A avut 89 de ani și acu 3 ani, la 86 încă prezenta in Anglia, la BBC, show-ul „Dansez pentru tine”, (Strictly come dancing). A început sa prezinte show-uri tv acu’ 67 de ani, la BBC Si multe din show-urile lui au ajuns si-n Romania. „The Price is Right”, („Prețul Corect” ) e un exemplu. Eu am întâlnit hateri care mi-au spus ca cei 22 de ani ai mei de televiziune de pana acu’ sunt prea mulți, la fel și cei 46 din buletin…In 2011, Bruce Forsyt, moderatorul tv, a primit titlul de „sir”. Noi si ei…”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

bruce-forsyt

LĂSAȚI UN MESAJ