Dacă e meci în deplasare, BCT-ul pierde la mustață

84

Scenariu cunoscut pentru baschetbaliștii timișoreni; o nouă deplasare și o nouă înfrângere la un coș distanță. SCM Timișoara a pierdut vineri seara disputa de pe terenul lui CSU Sibiu, scor 77-80, în ultima rundă a turului.

Târgu Mureș, Oradea și Sibiu reprezintă ultimele deplasări pentru ”leii” bănățeni, deplasări încheiate cu înfrângeri la limită. De fiecare dată baschetbaliștii timișoreni au fost la o minge de a schimba soarta partidei și pot invoca neșansa că în niciuna dintre cele 3 meciuri nu au reușit mai mult.

Disputa de la Sibiu a fost dominată de echipa gazdă în prima parte. Gazdele au controlat primele două sferturi, 21-18 și 22-17; replica oaspeților a venit în partea a doua, 25-24 în sfertul al treilea și 17-13 în ultimul sfert. Sibienii au avut mintea mai limpede în ultimul minut, atunci când s-a decis învingătoarea. Popa Calotă a fost unul dintre cei mai buni oameni din tabăra violeților la primul meci ca adversar în sala Transilvania.

BCT: Jeremic 19 puncte, Otasevic 17 puncte, Popa Calotă 16 puncte, Komatina 7 puncte, Cakarevic 5 puncte, Păun 4 puncte, Diaz 4 puncte, Drăgușin 3 puncte.

Finalul turului o va găsi pe echipa timișoreană în prima parte a clasamentului cu o linie de clasament echilibrată, 5 victorii și 5 înfrângeri. În funcție de celelalte rezultate ale rundei bănățenii pot ocupa oricare dintre locurile 4-6 la jumătatea campionatului. Următorul joc pentru BCT va fi cel contra liderului U Transilvania Cluj în 9 decembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ