Afaceristul Georgică Cornu, „navetist” pentru iubita Marina Almăşan!

1183

Dragostea nu ţine cont de distanţă, iar asta ne-o demonstrează Georgică Cornu (60 de ani) şi Marina Almăşan (53 de ani), care de cinci ani încoace reuşesc să-şi trăiască povestea de dragoste pe ruta Bucureşti-Timişoara, despărţiţi de aproape 600 de kilometri.

Mai mult, deşi este ocupat şi cu afacerile, şi cu cei doi copii, care au rămas în grija lui după divorţ, Georgică Cornu face tot posibilul să nu lipsească de la evenimentele importante din viaţa femeii pe care o iubeşte. Astfel, după ce pe 10 noiembrie a venit de la Timişoara pentru a participa la întâlnirea „Femeilor de 10”, organizată de Marina Almăşan la Hotel Marshal Garden din Bucureşti, afaceristul a repetat experienţa şi weekendul trecut.

El a participat la Târgul Gaudeamus, de la Romexpo, acolo unde vedeta de la TVR şi-a lansat cartea „Nici eu nu mai ştiu cine sunt”. Pe lângă admiratori şi colegi din televiziune, la eveniment au participat şi numeroase vedete: actorul Eugen Cristea, Mircea Radu, Corina Chiriac, criticul Alex Stefanescu, Cristi Brancu, primarul Emanoil Savin al Buștenilor. „Lumea zice că a fost cea mai sonoră lansare de la Târgul Gaudeamus. Mă onorează. Am dat 72 de autografe, am primit tone de flori, am fost susținută, din umbră, de Georgică Cornu, de fratele meu, Sergiu, şi de Victor, fiul meu, plus întreaga echipă de la TVR”, ne-a spus Marina Almăşan, care realizează la TVR 2 emisiunea „Femei de 10-Bărbaţi de 10”, alături de Mircea Radu (de luni pana joi, de la ora 10.10).

Cartea “Nici eu nu mai ştiu cine sunt” este publicată la editura Corint şi se află în librării, la preţul de 29,90 lei. „Mă simt mamă atunci când mă frământă furtunile copiilor mei, dar mă mut imediat în pielea de fiică atunci când, aflându-mă în vizită la părinţii mei, aceştia mă cocoloşesc şi muştruluiesc non-stop! Mă simt elegantă şi uneori chiar sexy atunci când merg la câte un eveniment monden, dar imediat oglinda de acasă îmi dezvăluie profilul gospodinei perfecte, mirosind a ceapă prăjită şi făcând slalom între cuptor, aspirator şi maşina de spălat. Mă credeam inclusiv soţie perfectă. Asta până într-o iarnă, în care am citit prin ziare că, de fapt, sunt o amantă (probabil imperfectă, dată fiind lipsa mea de experienţă). Mă simt bine ca iubită a unui om minunat (n.r. Georgică Cornu) şi mă întreb dacă mai vreau să mai fiu soţie şi să stric bunătate de relaţie! Prin urmare, nici eu nu mai ştiu cine sunt”, scrie Marina în carte.

 

Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ