Cvadrupla campioană ACS Dumbrăvița se menține în continuare la cote înalte-video

203

Primul tur al ediţiei 2017/2018 din cadrul Campionatului General de Superligă la tenis de masă,  atât la fete cât şi la băieţi, a avut loc în perioada 5-8 octombrie. Echipa din Dumbrăviţa, în noua formaţie din acest an, a avut în componenţă pe Andreea Zamfir, Mihaela Dospina, Izabela Lupulescu şi Andrea Balint, cu care echipa a câştigat 7 meciuri din 7, ceea ce a trimis-o pe locul I. Returul este programat în 2018, când din nou se joacă 7 meciuri din 7.

„Fetele au evoluat bine, au avut meciuri destul de concludente cu fiecare echipă, având rezultate vizibile, cu scoruri de 5-0, 5-1, 5-2, 5-3. Ne bucurăm pentru acest rezultat, care ne dă încredere şi speranțe la un nou rezultat bun la sfârşitul anului 2018, iar acum toate gândurile noastre se îndreaptă către Cupele Europene, şi pe 28-29 octombrie la Sala Polivalentă din Dumbrăviţa vor avea loc primele întâlniri dintre echipa din Grecia, echipa campionă, Olanda şi Turcia. Toate trei sunt campionele din ţările de unde  provin. Noi cu olandezele am mai avut o întâlnire în urmă cu doi ani, unde am pierdut foarte strâns cu ei, sperăm să ne luăm revanşa. Sper să dăm un impuls sportivelor noastre, să aibă meciuri mai multe de nivel internaţional”, a spus antrenoarea echipei Nicoleta Huszar.

Aşa că la sfârşitul acestei luni, spectatorii din Dumbrăviţa şi Timişoara sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă pentru a-şi susţine echipa preferată la tenis de masă, unde, de cele mai multe ori, contează şi galeria.

ACS Dumbrăviţa este hotărâtă să mențină la cote înalte ștafeta ridicată prin cele patru titluri naționale adjudecate succesiv în Superliga pe echipe de senioare în tenisul de masă feminin românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ