CURȚI ȘI CASE INUNDATE, la Timișoara! Oamenii revoltați cer socoteală celor vinovați FOTO-VIDEO

2868

PRĂPĂDUL s-a abătut vineri seară asupra Timișoarei! În 45 de minute apa a inundat curți și case, în secolul XXI, într-un oraș european, de cinci stele, așa cum le plăcea unora să-i spună în urmă cu câțiva ani.INUNDATII IN CASE.Still012

Revoltați că apa le intră din nou în curți și în case, fără ca să poată face nimic s-o oprească, locuitorii de pe Strada Emil Zola, din Timișoara, n-au sunat disperați la redacție, să fim martorii neputinței autorităților locale în fața fenomenelor naturii care s-au abătut asupra orașului nostru.INUNDATII IN CASE.Still040

Locuitorii de pe stada cu pricina dau vina pe Aquatim și pe Primărie. Ei spun că totul a pornit de la refacerea canalizării de pe strada lor, lucrări efectuate în 2014 de o firmă din București care a câștigat licitația. De atunci li se inundă curțile și casele de fiecare dată când plouă mai mult. Locuitorii de pe strada cu pricina sunt hotărâți să nu mai plătească apa meteorică și canalizarea până nu li se va rezolva problema.

Vă amintim că Timișul a fost sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase, până cel puțin la orele 20.00. Au căzut averse de ploaie de 30-35 l/mp și grindină de dimensiuni medii și mari.

2 COMENTARII

 1. TIMIŞOARA, MAREA VENEȚIE!
  Îi urez concediu plăcut PREAFERICITULUI PRIMAR NICOLAE ROBU şi îi mulțumesc pentru tot ceea ce face, pentru tot ceea ce a făcut şi va mai face pentru oraş.
  După cum se vede în fotografii avem un primar dedicat, un primar care conduce o echipa de profesionişti în slujba timişorenilor.

 2. Bine ca platim pentru canalizarea apei menajere plus contravaloarea apei pluviale care trebuie amandoua sa fie preluate de reteaua de canalizare respectiv Aquatim.
  Propun
  – Conceperea unei petitii adresate guvernului si procuraturii pentru pedepsirea celor vinovati
  Actionarea in justitie a Aquatim pentru
  a)returnarea contravalorii platite pentru apa care trebuia sa fie deversata dar care ne-a fost reintrodusa in imobile
  b) Remediere si refacerea in cel mai scurt timp a retelelor stradale de canalizare de catre Aquatim
  c)Aducerea imobilelor la starea initiala cu plata manopperei si materialelor de catre aquatim
  d)Plata daune-interese pentru nefolosinta imobilelor pana la data repararii lor de catre Aquatim

  ing. Rau Eugen Timisoara Str.Motilor Nr.3 eugenrau@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ